www.alla4.swedisforum.net
hej!!!
detta medelande tyder på att du är inte medlem med oss i detta forumet eller så du är inte inloggat. var vänlig och bli inloggat elle om du tänker dig bli medlem så är vi tacksam för det
mvh

allt som handlar om ungdomar


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

rökning--------------

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1 rökning-------------- i mån nov 23, 2009 11:06 pm

sandra


ny börjare
ny börjare
syfte:
Syftet är att visa nackdelar för rökning.


· Vad är tobakens ursprung?
· Är man medveten om sjukdomar som följer med rökning?
· Varför börjar ungdomar röka?
· Vilka medel och metoder finns det för behandling?Tobaks Ursprung:

Tobaksplantan ursprungligen från den amerikanska kontinenten hade använts av urbefolkningar att röka, tugga, behandling med aktivt och fördelarna med magi, och har importerat den tidiga utforskare med dem till den antika världen, i det sextonde århundradet, sprida dess användning i den europeiska kontinenten under 1600talet, och sedan rotat runt världen, i synnerhet som denna växt kan växa i olika klimatförhållanden och många, i de flesta länder i världen.

Varför börjar ungdomar röka?


– Dessa unga människor har ofta sin pappa röker.
. – att de inte lyckas i skolan.
- •- .att ha en grupp av rökare påverkar dem och tvinga dem att röka, eller kanske att rökare söker andra rökare.
.Slutligen ansåg några barn att rökning är ett tecken på självständighet och uppror mot föräldrarna.

Vilka är de motiv som tvingar den unge mannen eller ungdomar röka?
Det finns flera faktorer att vara utan någon preferens eller av särskild betydelse är ledare och varje ung man eller tonåring motiv som kan skilja sig från motiven hos andra och viktigaste av dessa motiv är följande
Vilka är de motiv som tvingar den unge mannen eller ungdomar röka?
Det finns flera faktorer att vara utan någon preferens eller av särskild betydelse är ledare och varje ung man eller tonåring motiv som kan skilja sig från motiven hos andra och viktigaste av dessa motiv är följande:
En känsla av äventyr
Ungdomar är mycket glada över att lära sig nya saker och de älskar att visa sina kamrater ser till uppgiftslämnaren som vet allt och så får de prova olika saker för att försöka skaffa sig kunskap om många saker, är det tillräckligt för en ung tonåring att prova en cigarett för första gången att falla i den fällan, vilket gör det lätt för honom att tas upp igen den andra och så vidare.
•-

– Övertygelse av vänner
Alltför många ungdomar är rädda för att skilja sig från andra i tron att detta skulle minska deras kamrater välkomna dem.
tillhandahållande av cigaretter.

Den närmaste cigarett intag av ungdomar är de som ittades i hans hem.. Den närmaste cigarett intag av ungdomar är de som hittades i hans hem.
De rapporter och internationell statistik, dödar att röka mer än tio tusen människor om dagen Vad sjukdomar orsakade av rökning, det faller knappast under gränsen räcker med att säga att om man avstod från att röka en gång och ingen tänder en cigarett eller rökmoln världen tillhandahåller samma en tredjedel av alla cancerfall av alla slag har uppnåtts och att förebygga en stor del av hjärtsjukdom och vaskulära dödsfall har minskat och många typer av allvarliga och dödliga sjukdomar och allt detta gör rökningen de mest dödliga för människor från krig, naturkatastrofer och epidemier. Däremot är rökning fortfarande acceptabelt i de flesta samhällen och förblir en rökare blossade på en cigarrett på jobbet och hemma är inte likgiltig för vad som kan hända honom, hans barn och familj om skadan och härjningar allvarligt, är även tragiskt faktum att rökning fortsätter att öka med mer än antalet rökare i dag i WHO uppskattar mer miljarder och en kvarts miljard människor kan inte mer än en tredjedel av dem som är äldre än fem år och om trenden har varit oförändrade antalet kommer att öka mycket.

Antalet människor som dödades av rökning i världen med att tio miljoner människor per år, mer än tusen personer per timme. Egenskaper konstaterat att tobaksrök innehåller fyra tusen kemiska föreningar är skadliga eller mycket skadliga för femhundra av dem kan till och med (43) komplexa orsakar cancer sanning som inte lämnar något tvivel om att rökning är en viktig anledning är jag i en rad dödliga sjukdomar inklusive lungsjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar De olika typerna av cancer, benskörhet, grå starr, tandköttssjukdomar och komplikationer under graviditeten skadar fostret och moderns rökning Espen för sig själva och nå hälsoskador utsätter sina barn och barn-rökning under tvång.
Medel och metoder för behandling:
sista plötsligt stopp och ta abstinensbesvär:
Ett sätt att hjälpa dem som vill följa detta sätt medan han var på semester borta från rökare och deras närvaro på en plats där det är svårt att få cigaretter och praxis för sport och fritidssysselsättningar som körs hand i fråga om rökare, såsom broderi, måleri, skulptur och snickeri för män, och några ex-rökare, sade det mest framgångsrika sättet att minska antalet cigaretter som konsumeras av gradvis (60 %) orsakar samma symtom som orsakas av plötslig avgång.•- :

2 Sv: rökning-------------- i tis nov 24, 2009 11:37 pm

riyamz

avatar
Admin
Admin
Tack för faktan sandra...... Det var väldigt bra gjort....

http://alla4.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet